Mesačná chvastačka (Apríl 2012)

Thursday, May 3, 2012


Trochu oneskorene, keďže som najprv chcela počkať, až mi kamarátka vráti Divergenciu, nech si to odfotím všetko pokope... hoci toho popravde až tak veľa na fotenie nie je. Síce som bola spočiatku nadšená z toho, že mi do mojej pôvabnej poličky, z ktorej mi už knihy takmer vypadávajú, pribudli až tri (!) nové exempláre, ako som si tak pozerala iné MCH, zistila som, že patrím šedý priemer... :D Z kníh sa však neteším o nič menej.


Všetky tri v nerovnomernom, ak vôbec nejakom, rozostupe na matraci, ktorý bol akosi najvhodnejšie miesto na ich odfotenie... Vášeň od Lauren Kate, z ktorej som za tie dva týždne, čo ju mám doma, prečítala asi dve strany, no prekvapivo ma to zaujalo, čo som, prihliadnuc k predošlým dvom dielom, vážne nečakala... mám v pláne na ňu napísať recenziu, no ešte predtým si chcem spraviť re-reading Pádu a Súženia a k tomu sa akosi neviem dokopať... som však čím ďalej, tým bližšie!
Potom, už spomínaná Divergencia. Tú som si tuším kúpila ako úplne prvú, niekedy na začiatku apríla. Ak sa poriadne prehrabete na blogu, nájdete aj recenziu, no pre istotu to dodám aj sem - bola skvelá. Už sa mi o ňu ľudia trhajú :D Tá si veľa času na poličke neužije.
A nakoniec, tramtadadá, Súboj lásky od mladej slovenskej autorky Dominiky Spodniakovej. A keďže som nemohla odolať, a musela som spraviť aj takú tú fotku kde je to všetko na kope:


Odo mňa na tento mesiac všetko! Pevne verím, že budem mať o čom písať i v máji, a zatiaľ to našťastie vyzerá, že áno :)

Comments

2 Comments

RSS
  1. Vášeň (tedy, u nás Vytržení) jsem četla a bavila mě mnohem víc, než předchozí dva díly. :)
    O Souboji lásky jsem slyšela, ale nečetla, a Divergenciu neznám vůbec :(. Pokusím se to napravit :)
    Z tří knih si nic nedělej, já mám za duben jen dvě nový, a z toho jednu od kamarádky z Anglie. :D Bohužel jsem věčně bez peněz, no... :(

    ReplyDelete
  2. Neboj mne sa stáva aj, že nemám žiadne knihy za mesiac, tak nie si sama, kto bledne závisťou pri pohľade na iné chvastačky.xD
    Všetky tri knihy vyzerajú hrozne dobre na pohľad.:3
    Vášan mám v aj v čítačke, Divergent som čítala dávnejšie, chystám sa na druhý diel v aj a Súboj lásky... no to vieš.;)

    ReplyDelete

once upon a time

ich meno je Norah a Coccinelle
ich revírom sú YA knihy
zabudla som, ako to ide ďalej

Categories

Archives